Kotlety z boczniaków

Boczniaki w panierce  to bardzo dobry pomysł na obiad. Nie tylko są łatwe w przygotowaniu ale również bardzo dobre i mogą pozytywnie zaskoczyć.

  • bułka tarta
  • jajko
  • boczniaki

Na początku należny pozbyć się trzonków, po czym posolić i zostawić na ok 30 minut. Następnie moczymy je w jajku i w bułce i smażymy aż się zarumienią. Grzyby te wspaniale nadają się na obiad, kolacje a nawet przekąskę.

Zdjęcie z galerii prywatnej

Zdjęcie z galerii prywatnej

Zdjęcie z galerii prywatnej

Zdjęcie z galerii prywatnej

Ten wpis został opublikowany w kategorii Bez kategorii. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *